Meninger – nu også med mulighed for at debattere

Kære læser

Som du ved, mener jeg her på bloggen jævnligt noget om tendenser, forskning og ny viden inden for kommunikation og journalistik.

Til min store overraskelse og glæde har bloggen mange gæster, og det tager jeg konsekvensen af ved endelig at gøre det, som jeg skulle have gjort fra starten: Give gæsterne mulighed for at svare, debattere og dele viden.

Skulle jeg komme til at genere nogen i forbindelse med omlægningen af medskaber.dk, siger jeg undskyld på forhånd.

Som det fremgår til overflod, tror denne blog på ordets magt. Billeder og spændende magasinforsider er der til gengæld på www.gipsygraphics.com, som drives af min samarbejdspartner, grafisk designer Mette Schou.

John Jørgensen, journalist og kommunikationsrådgiver

Om John Jørgensen

John Jørgensen er tidligere erhvervsreporter på Jyllands-Posten, informationschef i Tele Danmark Mobil, og har senest arbejdet 11 år som kommunikationschef i COWI. Han er også Master i Corporate Communication fra Handelshøjskolen/Århus Universitet. John Jørgensen er fast underviser på Update, Center for journalistisk kompetenceudvikling, hvor han underviser i Corporate Journalism (de journalistiske metoder anvendt internt i virksomheder).
Dette indlæg blev udgivet i Om bloggen og tagget . Bogmærk permalinket.